Meer informatie

 

Over de reistijd

Bericht geplaatst op: 03-02-2010 om 21:18


De marsroute vanuit Nederland naar Bangladesh

  • Nederland- Dusseldorf per auto of trein
  • Dusseldorf- Dubai per vliegtuig
    (reistijd 6:30 uur excl. 2 uur tijdsverschil; totaal dus 8:30 uur)
  • Dubai-Dhaka per vliegtuig
    (reistijd 6:40 uur excl. 4 uur tijdsverschil; totaal dus 10:40 uur)
  • Dhaka- Gaibandha (350 km) per watervliegtuig
    (reistijd 1 uur)

    Laatste reis was op zondag 17 januari 2010

    steeds worden diverse tijden genoemd

    Vertrek Dusseldorf 14:55 (EU); 17:55 (Dubai); 19:55 (Dhaka)
    Aankomst Dubai 20:50 (EU); 23:50 (Dubai); 01:50 (Dhaka)
    Vertrek Dubai 01:25 (EU); 04:25 (Dubai); 06:25 (Dhaka)
    Aankomst Dhaka 05:25 (EU); 08:25 (Dubai); 10:25 (Dhaka)

    Reis Dhaka - Lifebuoy hospitaalschip.
    Per watervliegtuig duurt ongeveer 1 uur.
    Per auto (350 km) incl. eten onderweg, duurt meestal tussen de 6 en 7 uur.


    klik links voor de tijdzonekaart

  • reisverslagen

     

    Archief

     

    11-04-2008
    Praktische zaken m.b.t. de reis


     

    18-09-2006
    Heidi, april-mei 2006


     

    07-05-2008
    Pjotr en Michelle, december 2005


     

    18-09-2006
    Rob Schmidt, maart 2006


     

    18-09-2006
    Henk, april 2005


     

    16-10-2007
    De eerste operaties, juli 2006


     

    07-09-2006
    Schizis inventariseren


     

    07-10-2006
    Visum voor Bangladesh


     

    18-09-2006
    Reisadvies


     

    20-04-2014
    Weer reist BHSN-team naar Bangladesh


     

    11-10-2006
    Dubai


     

    17-04-2008
    Verslag Vriendschap & BHSN 11-21/11/07


     

    17-04-2008
    Janesh Pillay en Puck van der Wouden over tien fantastische dagen


     

    21-11-2006
    Excursies


     

    10-01-2007
    Henk`s kerstdagen 2006 vlogen voorbij


     

    24-09-2007
    Henk`s voorjaarsmissie was een bijzondere ervaring


     

    22-09-2007
    Eva de Jong doet uitgebreid verslag


     

    31-05-2012
    Eva en Olaf de Jong opnieuw naar Bangladesh


     

    18-08-2009
    John, Heidi en Chris in Bangladesh


     

    29-12-2008
    Puck en Wibien oktober 2008


     

    18-02-2009
    John, Heidi en Chris naar Bangladesh


     

    18-08-2009
    Olaf naar Bangladesh


     

    18-08-2009
    School of Hope


     

    25-11-2010
    Aswolk doet BHSn-inzet in Bangladesh wankelen


     

    08-01-2010
    Puck van der Wouden in Bangladesh


     

    25-11-2010
    Opnieuw BHSn vrijwilligers naar Bangladesh


     

    25-11-2010
    Twee tandartsen in april en mei in Bangladesh aan het werk


     

    07-11-2011
    Olaf en Eva de Jong aan het werk


     

    25-02-2011
    30 januari .. weer vier BHSn-ers naar Bangladesh


     

    31-05-2012
    Thom Linsen aan het werk


     

    31-05-2012
    Jolanda van Hal: ``It`s an experience``


     

    19-07-2012
    Puck en Wibien weer thuis


     

    20-04-2014
    BHSn-team naar Bangladesh


     

    Doe een donatie via banknummer BHS 1047.15.375 | IBAN: NL68 RABO 0104715375 te Zevenaar

    tandheelkundige hulp

    tandheelkundige hulp

    de praktijk aan boord

    reisverslagen

    reisverslagen

    - van reizen door vrijwilligers
    - info over de reistijd
    - praktische zaken m.b.t. de reis
    - visumaanvraag

    overige hulp

    overige hulp

    - hulp vanaf een boot
    - schizis
    - andere problemen dan schizis
    - staaroperaties

    friendship en bhsn

    friendship en bhsn

    - organisatievorm
    - doelstellingen

    sponsoring

    sponsoring

    - 22.000 euro
    - huwelijkskado`s
    - parels uit Bangladesh
    - snert en Bangladesh

    bangladesh

    bangladesh

    informatie en hyperlinks